dr Aleksandar Spasić

specijalista urolog

dr Aleksandar Spasić

Dr Aleksandar Spasić rođen je 1973. godine u Nišu. Godine 2000. diplomirao na Medicinskom fakultetu u Nišu. Specijalizaciju iz urologije obavio na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, od 2006. do 2011. godine. Godine 2014. završio i doktorske studije na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu.

Od 2001. do 2002. godine radi u Domu zdravlja Bela Palanka, dok od 2002. do 2006. godine biva zaposlen kao lekar u sanitetu, u garnizonima Kraljevo i Požega. Od 2011. godine, kao specijalista urolog, nalazi se u sastavu Klinike za urologiju Vojnomedicinske akademije u Beogradu, dok od aprila 2021. godine do avgusta 2021. godine radi i u okviru Kovid bolnice na Karaburmi. Od 2021. postaje načelnik uroloških ambulanti Vojnomedicinske akademije u Beogradu.

Polaznik je brojnih kurseva u organizaciji Evropskog udruženja urologa u Srbiji i Evropi, a njegove oblasti interesovanja su opšta urologija, urološka onkologija, andrologija, uro-genitalna hirurgija, minimalno invazivna urologija – laparoskopska urologija kao i laserske operacije prostate (HoLEP).

Autor je i koautor većeg broja stručnih radova prezentovanih na domaćim i stranim stručnim skupovima i radova objavljenih u domaćim i stranim stručnim časopisima.

NEWSLETTER

Kontaktirajte nas

    phone-icon